αφοι σαμαρα εικόνα εταιρεία

H εταιρεία Πολυεύθυμος Σαμαράς  - ΑΦΟΙ ΣΑΜΑΡΑ ΙΚΕ δραστηριοποιείται στον κλάδο του ξενοδοχειακού εξοπλισμού από το 1978. 

Πρωτοπορώντας  ξεκίνησε το 1984 την εισαγωγή των miniBars  στην Ελληνική αγορά και  είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των miniBars – miniSafes της Σουηδικής εταιρίας Dometic. H Dometic  είναι  ο μεγαλύτερος διεθνώς κατασκευαστής miniBars   με περισσότερα από 5 εκατομμύρια  εγκατεστημένα miniBars σε όλο τον κόσμο. Υπολογίζεται ότι τουλάχιστον το 90% των ξενοδοχείων 4 και 5 αστέρων παγκοσμίως διαθέτουν Dometic mini bars. 

Στα σχεδόν 45 χρόνια λειτουργίας της η ΑΦΟΙ ΣΑΜΑΡΑ ΙΚΕ  έχει εξοπλίσει με Dometic miniBars  τα περισσότερα ξενοδοχεια στην Ελλάδα και Κυπρο.

Ενδεικτικά αναφέρουμε στην Ελλαδα  τα ξενοδοχεια του ομίλου ATLANTICA , τα ξενοδοχεια του ομίλου της COSTA NAVARINO,  τα ξενοδοχεια του ομίλου της GRECOTEL, τα ξενοδοχεια του ομίλου ΜΗΤΣΗ, τα ξενοδοχεια του ομίλου ΔΙΒΑΝΗ , τα ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Four Seasons),  GRANT HYATT ATHENS,  MARRIOT ATHENS (ΧΑΝΔΡΗΣ),  INΤERCONTINENTAL, RADISSON BLU PARK, SOFITEL, PRESIDENT, ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ,  ROBINSON ,  IKOS OLIVIA,  IKOS OCEANIA, MIRAGGIO, PORTO CARRAS, ELOUNDA BEACH και πολλά  ακόμη ξενοδοχεια στην ΚΡΗΤΗ, ΡΟΔΟ, ΚΩ, ΚΕΡΚΥΡΑ , ΜΥΚΟΝΟ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ κλπ.

Στην Κυπρο ενδεικτικά αναφέρουμε τα ξενοδοχεια της ATLANTICA , τα  ξενοδοχεία SUNRISE  στον Προταρά,  τα ξενοδοχεία της εταιρίας  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ BROS στην Πάφο κλπ.

Στην μακρόχρονη πορεία της η εταιρία  συμπλήρωσε το χαρτοφυλάκιο της με πλήθος άλλων επώνυμων ποιοτικών προϊόντων  για τον εξοπλισμό των δωματίων όπως: 

  • Στεγνωτήρες μαλλιών τοίχου ή ελευθερους της Ελβετικής εταιρειας Valera
  • Mεγεθυντικoύς καθρεπτές και της Valera και της JVD Γαλλίας.
  • Σετ δίσκων με βραστηρες καλωσορίσματος των εταιρειων JVD και Bentley Oλλανδίας.
  • Σιδερώστρες δωματίου με σίδερο αφαλείας για δωμάτια ξενοδοχείων Bentley.
  • Στηρίγματα αποσκευών, ξύλινα ή μεταλλικά.
  • Πτυσσόμενα παιδικά κρεβατάκια και extra bed της Bentley.
  • Wine cellars της Dometic.
  • Στεγνωτήρες χεριών της JVD.
  • Ζυγαριες, χαρτοδοχεια δωματίου κλπ.
Product added to compare.

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies ώστε να παρέχουμε

καλύτερες υπηρεσίες και βελτιωμένη εμπειρία στους χρήστες μας.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα cookies εδώ.