Dometic HiPro Alpha N40S
Dometic HiPro Alpha N40S
Dometic HiPro Alpha N40S
Dometic HiPro Alpha N40S
Dometic HiPro Alpha N40S
Dometic HiPro Alpha N40S

Dometic HiPro Alpha N40S

Θερμοηλεκτρικό μίνι μπαρ, αριστερός μεντεσές, κατηγορίας 40 λίτρων

Αυτό το κομψό θερμοηλεκτρικό μίνι μπαρ κατηγορίας 40 l συνδυάζει την αθόρυβη άνεση ψύξης με την καλύτερη ενεργειακή απόδοση στην κατηγορία του. Ικανοποιεί τις ανάγκες των απαιτητικών επισκεπτών και μειώνει το λειτουργικό κόστος των ξενοδοχείων. Κατάλληλο για ανεξάρτητη χρήση ή για ενσωμάτωση σε έπιπλο με τον συρόμενο μεντεσέ γρήγορης στερέωσης που παρέχεται στάνταρ.

 

ΩΦΕΛΙΜΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ (Σύμφωνα με τον IEC 62552-3)

33 LT

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 

(ΥxΠxΒ) 550/405/435 mm

ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΡΑΦΙ

Έξι θέσεις για να ταιριάζουν σε διαφορετικά ύψη μπουκαλιών

ΜΑΥΡΗ ΛΑΒΗ

Πολυτελής μαύρη λαβή για όλα τα μοντέλα Alpha

ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΧΑΡΕΣ ΠΟΡΤΩΝ

Ρυθμιζόμενες διαφανείς σχάρες πόρτας

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

Εύκολο στη χρήση πίνακα ελέγχου με LED κατάστασης

ΚΛΕΙΔΩΜΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ)

Ασφαλής αποθήκευση των περιεχομένων του μίνι μπαρ

 

...ΚΙ ΑΛΛΑ

  • Καλύτερη ενεργειακή απόδοση στην κατηγορία – συμβατή με τις απαιτήσεις της ΕΕ για το 2021 για ενεργειακή απόδοση
  • Αθόρυβο θερμοηλεκτρικό σύστημα ψύξης για βελτιωμένη άνεση των επισκεπτών
  • Ράφι με ρυθμιζόμενο ύψος και έξι υποδοχές ραφιού για προσαρμογή της αποθήκευσης
  • Γωνία ανοίγματος πόρτας 90° για εύκολη αφαίρεση του ραφιού
  • Κάτω σχάρα πόρτας με διακοσμητική επένδυση – χωράει μπουκάλια 1,5 λίτρου ή μπουκάλια κρασιού και σαμπάνιας πλήρους μεγέθους
  • Γρήγορη στερέωση συρόμενου μεντεσέ για απλή τοποθέτηση σε έπιπλα

 

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΨΥΞΗ

Η νέα μας γενιά HiPro έχει επαναπροσδιορίσει τα βιομηχανικά σημεία αναφοράς όσον αφορά την ενεργειακή απόδοση και την απόδοση ψύξης. Διαθέτοντας τεχνολογία ψύξης αιχμής και το νέο μας CPC Logic (Σύστημα Συνεχούς Ελέγχου Απόδοσης) για τα μίνι μπάρ απορρόφησης, όλα τα  μίνι μπαρ HiPro συμμορφώνονται με την αυστηρή νομοθεσία ErP 2021 της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ενέργεια. Αυτό σημαίνει: μικρότερο κόστος ενέργειας για τα ξενοδοχεία, βελτιωμένη άνεση ψύξης για τους επισκέπτες και λιγότερες επιπτώσεις στο περιβάλλον. Είναι ο τρόπος μας να συνεισφέρουμε σε ένα βιώσιμο μέλλον.

 

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΨΥΞΗΣ

Λόγω μιας σταθερά αρθρωτής ιδέας, η νέα σειρά minibar HiPro σάς προσφέρει μια επιλογή από τρεις διαφορετικές τεχνολογίες ψύξης: αθόρυβη ψύξη απορρόφησης ή αθόρυβη θερμοηλεκτρική ψύξη για όλα τα μοντέλα HiPro Alpha και HiPro Evolution – συν, τεχνολογία συμπιεστή υψηλής απόδοσης ως τρίτη επιλογή για το HiPro Alpha 40-l-class. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πάντα το καλύτερο και από τους δύο κόσμους – τη διαμόρφωση του αγαπημένου σας μοντέλου και την προτιμώμενη τεχνολογία ψύξης.

 

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΛΑΣΙΚΟ

Διακοσμημένο σε ολόμαυρο, το Dometic HiPro Alpha N40S είναι ένα διαχρονικά κλασικό που συνδυάζεται με σχεδόν κάθε εσωτερικό χώρο του ξενοδοχείου. Το θερμοηλεκτρικό μίνι μπαρ κατηγορίας 40 λίτρων είναι απίστευτα αποδοτικό, διαθέτοντας τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας στην κατηγορία του. Απόλυτα αθόρυβο, κάνει διακριτικά τη δουλειά του χωρίς να ενοχλεί τον ύπνο ή την ξεκούραση των καλεσμένων. Διαφορετικά είδη ειδών μίνι μπαρ μπορούν να εμφανιστούν όμορφα χάρη σε μια ευέλικτη διάταξη με έξι υποδοχές ραφιών. Τα ράφια μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα σε γωνία ανοίγματος της πόρτας 90° και να αναδιαταχθούν όπως απαιτείται. Η στιβαρή σχάρα πόρτας φιλοξενεί μπουκάλια κρασιού και σαμπάνιας πλήρους μεγέθους.

12 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Product added to compare.

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies ώστε να παρέχουμε

καλύτερες υπηρεσίες και βελτιωμένη εμπειρία στους χρήστες μας.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα cookies εδώ.