Dometic ProSafe MD 363
Dometic ProSafe MD 363
Dometic ProSafe MD 363
Dometic ProSafe MD 363

Dometic ProSafe MD 363

Ηλεκτρονικό χρηματοκιβώτιο Premium κατηγορίας
 
  
Αυτή η  premium  θυρίδα ασφαλείας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου παρέχει χωρητικότητα 24 λίτρων για ασφαλή αποθήκευση φορητών υπολογιστών 15" και άλλων πολύτιμων αντικειμένων πίσω από μια πόρτα κομμένη με λέιζερ με δύο μπουλόνια από συμπαγές χάλυβα 18  mm . Αποθήκευση φορητών υπολογιστών 15" και άλλων τιμαλφών πίσω από μια πόρτα κομμένη με λέιζερ με δύο βίδες από συμπαγές χάλυβα 18  mm . Η τεχνολογία αιχμής ασφαλείας κάνει τη λειτουργία εύκολη για τους επισκέπτες και το προσωπικό του ξενοδοχείου. Κομψή σχεδίαση με λείες επιφάνειες και στρογγυλεμένες άκρες – διατίθεται επίσης σε προσαρμοσμένα χρώματα που ταιριάζουν σε διαφορετικούς εσωτερικούς χώρους των δωματίων του ξενοδοχείου.

 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ  IAUDIT
 
Όλες οι λειτουργίες του χρηματοκιβωτίου πρέπει να καταγράφονται - για την ασφάλεια του ξενοδοχείου και για τους ασφαλιστικούς παρόχους. Εδώ το σύστημα  iAudit της  Dometic  προσφέρει μια πραγματικά βολική λύση. Όλα τα μοντέλα  Premium prosafe  διαθέτουν ειδικό μικροτσίπ με χωρητικότητα αποθήκευσης για τα τελευταία 1000 συμβάντα. Αυτό σημαίνει: οποιαδήποτε λειτουργία (κλείδωμα, ξεκλείδωμα, αιτήματα ανοίγματος έκτακτης ανάγκης, κ.λπ.) μπορεί να παρακολουθηθεί και να ελεγχθεί ανά πάσα στιγμή – ακόμη και για αρκετά χρόνια. Το πρωτόκολλο  iAudit  μπορεί να εκτυπωθεί με έναν τυπικό εκτυπωτή υπολογιστή.
 
  
 
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΣΤΕΡΩΣΗ
Ασφαλής στερέωση σε έπιπλα δωματίου ξενοδοχείου

ΣΕΤ ΣΥΣΚΕΥΗΣ
Προαιρετικό κιτ στερέωσης για ασφαλή στερέωση

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ 
Η πόρτα ασφαλείας ανοίγει αυτόματα

ΒΥΣΜΑ 
Προαιρετικό εσωτερικό βύσμα για φόρτιση κινητών συσκευών

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ
Τα χρηματοκιβώτια  Dometic  είναι έτοιμα για χρήση

 

 

 ...ΚΙ ΑΛΛΑ

  • Μεγάλη χωρητικότητα – ταιριάζει τους περισσότερους φορητούς υπολογιστές 15".
  • Πόρτα κομμένη με λέιζερ για ασφαλέστερη αποθήκευση
  •  Σύστημα παρακολούθησης  iAudit  για εύκολη και ασφαλή καταγραφή όλων των λειτουργιών
  • Εσωτερικό φως  LED  για μέγιστη ορατότητα
  • Άνοιγμα έκτακτης ανάγκης με κύριο κλειδί και κύριο κωδικό για εύκολη λειτουργία από το προσωπικό του ξενοδοχείου
  • Εσωτερική ασφαλής διαχείριση ( SAM ) με σύστημα προστασίας από παραβίαση και σύστημα ανοίγματος έκτακτης ανάγκης  REOS  (προαιρετικό)
  • Επιλογές: Αριστερόστροφο άνοιγμα πόρτας
  • Χρώμα ντουλαπιού ανθρακί γκρι (λευκό προαιρετικό)    

 

ΜΕΓΕΘΟΣ  LAPTOP  15" –  PREMIUM  ΑΣΦΑΛΕΙΑ
 
 
 Με χωρητικότητα 24 λίτρων, το  Dometic ProSafe MD  363 επιτρέπει την ασφαλή αποθήκευση φορητών υπολογιστών 15" και άλλων πολύτιμων αντικειμένων πίσω από μια χαλύβδινη πόρτα που κλείνει σφιχτά, κομμένη με λέιζερ με δύο μπουλόνια από συμπαγές χάλυβα 18  mm . Αυτό το ηλεκτρονικό χρηματοκιβώτιο προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της Κατηγορίας  Dometic Premium : Εσωτερικό φως  LED , άνοιγμα έκτακτης ανάγκης  Master key  και  Master code ,  iAudit trail . Επιπλέον, η επιλογή προσθήκης συστήματος προστασίας από παραβίαση και απομακρυσμένο σύστημα ανοίγματος έκτακτης ανάγκης ( REOS ) για απόλυτη ασφάλεια. Το  ProSafe MD  363 είναι προαιρετικά διαθέσιμο σε προσαρμοσμένα χρώματα που ταιριάζουν στο εσωτερικό του δωματίου του ξενοδοχείου. 

 

11 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Product added to compare.

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies ώστε να παρέχουμε

καλύτερες υπηρεσίες και βελτιωμένη εμπειρία στους χρήστες μας.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα cookies εδώ.